طرز تهیه کیک خرما با سس کاراملی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    2cc32eaa99f845e2c91d7e50346d7caa.jpg



    آماده سازی : 20 دقیقه
    پخت : 40 دقیقه

    مواد لازم جهت برای 6 نفر :

    خرما هسته جدا شده 1 و 1/4 پیمانه 250 گرم
    آب جوش 1 پیمانه
    هل پودر شده 1/4 ق غ
    تخم مرغ بزرگ 4 عدد
    شکر 1 پیمانه
    روغن 3/4 پیمانه
    وانیل 1ق چ
    آرد 2 و 1/2 پیمانه
    پکینگ پودر 1 ق غ
    دارچین 1 ق غ
    نمک 1/2 ق چ
    جوش شیرین 1/2 ق چ


    مواد لازم برای سس کاراملی :

    * شکر قهو ه ای 3/4 پیمانه
    خامه 1/2 پیمانه
    کره 50 گرم

    * شکر قهو ه ای البته از شکر سفید هم میتونید استفاده کنید

    دستور تهیه :
    فر را روی حرارت 170 درجه روشن تا گرم شود
    ابتدا خرما هسته جدا شده را با آب جوش مخلوط کرده سپس مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و با کمک پشت چنگال خرما را نرم میکنیم (اگر بتوانید بعد با الک صاف کنید تا پوست خرما کاملا گرفته شود بهتر است)


    تخم مرغها را با شکر خوب هم زده تا کرمی شود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم /مخلوط آرد و پکینگ پودر الک شده (3 بار) با دارچین و جوش شیرین و نمک را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه می کنیم تا مواد به خورد هم برود .


    مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم و در فر به مدت 35 دقیقه در فر می پزیم و بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی رو روی کیک میریزیم و با کمی پسته خلالی شده تزئین میکنیم .

    طرز تهیه سس کاراملی :
    ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت بماند بعد برمیداریم بعدا از خنک شدن روی کیک میریزیم .