طرز تهیه شیرینی توت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    8090d9c0c401cae380143d1a012c6a09.jpg


    مواد لازم :

    بادام ۲ لیوان
    پودر قند ۲ لیوان
    گلاب ۸ الی ۱۰ قاشق
    شکر به میزان لازم
    خلال پسته به میزان لازم
    تخم خرفه به میزان لازم

    طرز تهیه:
    بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید.