آماده سازی : 15 دقیقه پخت : 30 دقیقه مواد لازم برای 12 نفر : آرد سفید 300 گرم شکر 150گرم بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری دارچین پودر شده 1 قاشق چای خوری نمک 1/8 قاشق چای خوری شیر 250 میلی لیتر تخم مرغ 1 عدد کره آب شده 60 گرم پودر نارگیل 30 گرم مربای آلبالو 150 گرم پوست رنده شده لیمو 1 قاشق چای خوری طرز تهیه : فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید . داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید . در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید . محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید . با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید . کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید . وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .