طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    15a2fb5f890acaa7c5490d000726d088.jpg


    آماده سازی : 15 دقیقه

    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم برای 12 نفر :

    آرد سفید 300 گرم
    شکر 150گرم
    بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
    دارچین پودر شده 1 قاشق چای خوری
    نمک 1/8 قاشق چای خوری
    شیر 250 میلی لیتر
    تخم مرغ 1 عدد
    کره آب شده 60 گرم
    پودر نارگیل 30 گرم
    مربای آلبالو 150 گرم
    پوست رنده شده لیمو 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه :
    فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
    قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
    داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .


    در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
    محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .


    با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
    کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
    وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .