طرز تهیه زاکوتو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    3430de542120026cfd9b96333d19304c.jpg

    آماده سازی :240 دقیقه
    پخت : 35 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه زاکوتو برای 8 نفر:

    پودر کیک آماده ترجیحا پرتقالی 1 عدد
    خامه پر چرب 100 گرم
    پنیر ماسکارپونه 200 گرم
    پرتقال پوست کنده و فیله شده 1 عدد
    سیب با پوست خورد شده 1 عدد
    شکلات های ریز 1 لیوان
    پودر ژلاتین 4 قاشق چای خوری
    آب 1/2 لیوان
    شکر 100 گرم

    طرز تهیه زاکوتو:
    1- کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.


    2- زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید


    3- پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد


    4- میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد


    5- پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود


    6-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید


    7- هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید


    8- مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید


    9- روی ظرف را سلیفون بکشید و 5 ساعت در یخچال بگذارید


    10- بعد از 5 ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید