طرز تهیه کیک گردویی با اسانس موز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    2b4b6cb9aef92a50e0f757f6e53b3a91.jpg


    مناسب برای : جشن تولد
    آماده سازی : 45 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم برای 5 نفر :

    تخم مرغ 4 عدد
    وانیل 1/2 قاشق چای خوری
    اسانس موز 1 قاشق غذا خوری
    شکر 1/2 پیمانه
    شیر 1 پیمانه
    گردو خرد شده 1 پیمانه
    کره یا روغن مایع 3/4 پیمانه
    آرد الک شده 1/2 پیمانه
    بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :
    کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.


    تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5 دقیقه دیگر بماند کافی است .