کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد. زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : 25 دقیقه 1 ساعت برای سرد شدن مواد 4 ساعت یا یک شبانه روزبرای فریز کردن مواد مواد لازم : برای 12 نفر آرد سفید 1 پیمانه جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری شکلات شیرین ذوب شده 2 گرم آب یک چهارم فنجان کره ی ذوب شده یک دوم پیمانه شکر یک دوم پیمانه تخم مرغ 2 عدد وانیل یک دوم قاشق چای خوری شیر یک دوم پیمانه کارامل مقداری نارگیل مقداری طرز تهیه : 1 - در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید. 2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم. 3 - در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود. 4 - در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و 30 ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم . 5 - خمیر آماده شده را به مدت 25 دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر. 6 - کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم . برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک: در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر در درجه 350 فارنهایت قرار داده و 2 تا 3 دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند. ارزش غذایی کیک شکلات بستنی در هر وعده: 12 گرم چربی اشباع شده 2 گرم چربی اشباع نشده 261 میلی گرم سدیم 43 گرم کربوهیدرات 2 گرم فیبر 28 گرم شکر 6 گرم پروتئین ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000کالری