طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    66d1855d0e549ecb879af6d39db1675c.jpg


    مواد لازم :

    بسکوئیت نرم شده ۲ و ۳/ ۱ لیوان
    شیر عسل ۴/ ۳ لیوان
    خرما بدون هسته ۱ و ۲/ ۱ لیوان
    مغز گردو نرم شده ۲/ ۱ لیوان
    کره ۲۰۰ گرم
    شکلات مایع مقداری برای تزئین

    طرز تهیه :
    1 - خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
    2 - مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.


    3 - مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
    4 - بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.


    5 - مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
    6 - ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.


    7 - روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
    8 - ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.