مواد لازم : بسکوئیت نرم شده ۲ و ۳/ ۱ لیوان شیر عسل ۴/ ۳ لیوان خرما بدون هسته ۱ و ۲/ ۱ لیوان مغز گردو نرم شده ۲/ ۱ لیوان کره ۲۰۰ گرم شکلات مایع مقداری برای تزئین طرز تهیه : 1 - خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید. 2 - مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود. 3 - مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود. 4 - بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید. 5 - مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود. 6 - ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید. 7 - روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید. 8 - ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.