کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    df650b8cf94960b01a189b39b52903a4.jpg


    آماده سازی : 20 دقیقه
    پخت : 40 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس :

    آرد 220 گرم
    شیر ولرم 60 میلی لیتر
    کره 170 گرم
    شکر قهوه ای 180 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن مایع 40 میلی لیتر
    وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره )
    دارچین 1 قاشق چای خوری
    هل 1.2 قاشق چای خوری
    جوز هندی رنده شده به میزان لازم
    زنجبیل تازه رنده شده کمی به میزان لازم
    پودر بادام 1 قاشق غذا خوری
    بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
    بیکینگ سودا 1.2 قاشق چای خوری
    پسته به میزان لازم
    پودر هل و دارچین به میزان لازم
    میوه یوهانس بر به میزان لازم
    شکر برای تزیین

    طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر :
    كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا يكدست شد.

    بعد يك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم.
    دو قطره وانيل مايع با طعم بادام، يك قاشق جايخورى دارچين،

    نصف قاشق چايخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبيل تازه رنده شده هم به اين مواد اضافه كردم و خوب هم زدم.
    سپس پودر بادام، شير ولرم و روغن مايع را افزوده و هم زدم.

    در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكينگ سودا و بكينك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم.


    مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشيده شده ريختم.
    روش را ميوه يوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ريختم.

    2a3ac85c0807fb31417ad2885b2ae36f.jpg


    در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقيقه قرار دادم.

    64e66fc034c1431244f7df06ee378f67.jpg


    بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچين روش پاشيدم.

    df650b8cf94960b01a189b39b52903a4.jpg