آماده سازی : 20 دقیقه پخت : 40 دقیقه مواد لازم جهت تهیه کیک پسته ای یوهانس : آرد 220 گرم شیر ولرم 60 میلی لیتر کره 170 گرم شکر قهوه ای 180 گرم تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 40 میلی لیتر وانیل به میزان لازم ( وانیل مایع با طعم بادام 2 قطره ) دارچین 1 قاشق چای خوری هل 1.2 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده به میزان لازم زنجبیل تازه رنده شده کمی به میزان لازم پودر بادام 1 قاشق غذا خوری بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری بیکینگ سودا 1.2 قاشق چای خوری پسته به میزان لازم پودر هل و دارچین به میزان لازم میوه یوهانس بر به میزان لازم شکر برای تزیین طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر : كره و شكر (من از شكر قهو ه اى استفاده كردم) را خوب زدم تا يكدست شد. بعد يك عدد تخم مرغ اضافه كردم و خوب زدم. دو قطره وانيل مايع با طعم بادام، يك قاشق جايخورى دارچين، نصف قاشق چايخورى هل، كمى جوز هندى رنده شده و كمى زنجبيل تازه رنده شده هم به اين مواد اضافه كردم و خوب هم زدم. سپس پودر بادام، شير ولرم و روغن مايع را افزوده و هم زدم. در اخر هم آرد سه بار الك شده به همرا ه بكينگ سودا و بكينك پودر را كم كم اضافه کردم و آرام هم زدم. مواد را در قالب چرب شده و كمى آرد پاشيده شده ريختم. روش را ميوه يوهانس بر بقول آلمانى ها و كمى مغز پسته ريختم. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ و زمان پخت هم ٤٠ دقيقه قرار دادم. بعد پخت و سرد شدن كمى پودر هل و شكر و دارچين روش پاشيدم.