با خرما و گردو کیک شکلاتی رژیمی درست کنید

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    5f69f4bd29619d48d4693c88ef6c98e8.jpg
    مواد لازم :

    گردوی خرد شده ۱۵ گرم یا یك قاشق سوپخوری
    خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری
    تخم مرغ كامل به علاوه یك عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    پودر قند ۲ قاشق سوپخوری سر خالی
    آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگك) ۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری
    پودر كاكائو ۱ قاشق سوپخوری
    شیر كم چربی ۲ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه :
    فر را روشن كنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم كنید.
    داخل یك قالب كیك كوچك را كمی چرب كنید و یك قطعه كاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید.
    خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط كرده و روی كاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یكنواخت بریزید.
    زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا كنید.
    زرده را با وانیل و پودر قند در یك ظرف كوچك گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت كرمی غلیظ در آید.
    بهتر است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یكنواختی مورد نظر برسید.
    آرد و پودر كاكائو را الك كنید و به این مخلوط اضافه كرده، با یك قاشق خوب هم بزنید.
    شیر را اضافه كنید و مخلوط نمایید.
    سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا كاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه كنید.
    مایه كیك را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی كه پف كرده و مغزپخت شود در فر بپزید.
    كیك را از فر خارج كنید و با یك كارد دیواره دور كیك را از قالب جدا كرده و آن را برگردانید.
    كاغذ روغنی زیر كیك را جدا كنید و كیك را بلافاصله و گرم سرو نمایید.
    این كیك حاوی ۱۲۶ كیلوكالری انرژی، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم كلسترول است.