طرز تهیه حلوای خرما

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    b276cc6fbf222ab78dec22299a384bd7.jpg
    مواد لازم :

    آرد گندم ۱۵۰ گرم
    خرما ۵۰۰ گرم
    روغن مایع ۱۲۰ گرم
    گلاب ۲ قاشق سوپخوری
    زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری
    پودر پسته ۱ قاشق سوپخوری
    پودر بادام ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه :
    آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.
    نکته۱: به جای روغن مایع می توان از ۲۰۰ گرم کره استفاده کرد.
    نکته۲: این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.