مافین ذرت، شیرینی با طعمی متفاوت

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    8ca014dbbcee6a952a4c5b95618da9f2.jpg
    مافین ذرت از نمونه مافین های غذایی می‌باشد که می‌توانید برای صبحانه، به عنوان عصرانه یا در کنار شام سرو نمایید. این مافین برای دوستانی که مایل به تست غذاهای جدید هستند توصیه می‌شود.

    مواد لازم برای 14 عدد مافین :

    آرد سفید 2 و نیم پیمانه
    آرد ذرت نصف پیمانه
    بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری
    شیر 1 پیمانه
    کره 125 گرم، نرم شده در دمای محیط
    تخم مرغ 2 عدد، زده شده
    ذرت پخته یا کنسرو 130 گرم
    پیازچه 2 عدد، خرد شده
    پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
    نمک به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    آرد سفید، آرد ذرت و به کینگ پودر را در کاسه متوسطی الک کنید.
    مابقی مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر مخلوط نمایید.
    مخلوط ذرت را وسط آردهای الک شده ریخته و با قاشق چوبی هم زده تا مواد یکدست شوند.
    داخل قالب مافین را با کره چرب کنید و آن‌ را با 1 تا 2 قاشق از مایه پر کنید.
    قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوش‌رنگ شدن مافین استفاده کنید و در نهایت بعد از مدت زمان پخت برای 5 دقیقه در فر خاموش بگذارید، سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو نمایید.