طرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    decc87b1e82a30cf84545b24a1cc32f9.jpg



    مواد لازم:



    آرد سفید 3 پیمانه
    روغن جامد 1 پیمانه
    شکر 2/1 پیمانه
    گلاب 2/1 پیمانه
    هل 1قاشق مرباخوری
    پکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا شکر رادر هل وگلاب حل کرده بعد از آن در ظرفی جداگانه آرد وروغن وپکینگ پودر را مخلوط می کنیم سپس محلول گلاب وشکری را که داشتیم به آن اضافه کرده وبا دست به آرامی ورز دهید خمیر لطیف ونرمی به دست می آید آن را به وسیله وردنه پهن کرده به دلخواه قالب بزنید یا بایک چاقو ببرید.در فر به مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه بگذارید بپزد.وقتی از فر درآوردید بگذارید مقداری سرد شود و بعد آنرا نوش جان کنید.