طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخم‌مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    5054715c386748585b545e0a32835777.jpg

    این شیرینی تر و کم‌چرب، بدون تخم‌مرغ تهیه می‌شود.

    زمان تهیه: 10 دقیقه

    زمان پخت:‌ 50 دقیقه

    مواد لازم برای 9 نفر:


    آرد

    یک پیمانه

    شکر

    سه چهارم پیمانه

    پودر کاکائو

    نصف پیمانه

    بیکینگ پودر

    یک و نیم قاشق چای‌خوری

    سس سیب شیرین نشده

    یک سوم پیمانه

    روغن کانولا

    یک چهارم پیمانه

    شیر سویا

    دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چای‌خوری سرکه





    طرز تهیه:

    • فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.

    • درون یک قالب 21*21 سانتی‌متر را چرب کرده و آرد بپاشید.

    • مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند.

    • مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد.

    • قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود.

    • پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل می‌توانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید.

    * طرز تهیه سس سیب:

    تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید.

    سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید.

    سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند.

    حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.