این شیرینی تر و کمچرب، بدون تخممرغ تهیه میشود. زمان تهیه: 10 دقیقه زمان پخت: 50 دقیقه مواد لازم برای 9 نفر: آرد یک پیمانه شکر سه چهارم پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری سس سیب شیرین نشده یک سوم پیمانه روغن کانولا یک چهارم پیمانه شیر سویا دوسوم پیمانه مخلوط با یک قاشق چایخوری سرکه طرز تهیه: • فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. • درون یک قالب 21*21 سانتیمتر را چرب کرده و آرد بپاشید. • مواد را به ترتیب ذکر شده، کاملا با هم مخلوط کرده تا نرم و یک دست شوند. • مخلوط را درون قالب ریخته و آن را در فر به مدت 50 دقیقه حرارت داده تا خوب بپزد. • قبل از برش صبر کنید تا شیرینی کاملا سرد شود. • پس از سرد شدن شیرینی و برش آن، در صورت تمایل میتوانید قطعات برش خورده را با روبان تزیین کنید. * طرز تهیه سس سیب: تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آنها را بگیرید. سپس آنها را قاچ زده و بشویید. سیبها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیبها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند. حالا سیبها آماده است. با پشت قاشق، سیبهای پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند.