طرز تهیه حلوای مجلسی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    a63c4748c29a74bef39838d39127b479.jpg




    مواد لازم



    آرد سنگك یك كیلو

    شش پیمانه

    روغن‌نباتی

    دو پیمانه

    روغن‌مایع

    نصف پیمانه

    كره

    100 گرم

    حلوا شكری

    100 گرم

    پودر گل‌سرخ

    یك قاشق چایخوری

    زنجبیل و فلفل‌سیاه

    از هر كدام نصف قاشق چایخوری

    نمك

    یک قاشق چایخوری

    هل، دارچین و زیره سائیده

    یك قاشق چایخوری

    پودر نارگیل و كنجد

    به میزان لازم






    طرز تهیه

    نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌كنیم. سپس آرد الك شده و نمك را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌كنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشكری رنده شده را به آن می‌افزاییم و كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایم‌تر می‌كنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه كرده و كاملا مخلوط می‌كنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.



    مواد لازم شربت حلوا


    شكر

    چهار پیمانه

    آب

    دو پیمانه

    گلاب

    نصف پیمانه

    زعفران

    یك قاشق مرباخوری




    طرز تهیه شربت

    شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شكر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه كرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌كنیم.