شیرینی رولت گل سرخ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    55605b512d5b6ee1d48ee4eb14133ed9.jpg



    مواد لازم :



    زرده تخم‌مرغ

    دو عدد

    شیر

    یک پیمانه

    روغن

    دو قاشق سوپخوري

    بيكينگ‌پودر

    يك قاشق مرباخوري

    آرد

    به ميزان لازم



    مواد لازم مياني خمير :



    گل‌سرخ پودر شده

    یک پيمانه

    گردوی خرد شده

    یک پيمانه

    دارچين

    يك قاشق غذاخوري

    خاكه قند

    یک پپیمانه



    مواد لازم براي شربت:



    شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه

    آب به ميزان لازم





    طرز تهيه :



    تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار مي‌دهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را مي‌بنديم و روي سيني مي‌گذاريم با چاقو مثل رولت آن را مي‌بريم. روغن را داغ كرده و روي آن مي‌ريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و مي‌گذاريم تا كاملا سرد شود.