شیرینی بژی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f6ae5e8b215dfaddc1053ec3ad4d3c08.jpg






    مواد لازم :



    شیر

    1 پيمانه

    روغن حيواني

    يک سوم پيمانه

    رازيانه یا زیره

    2 قاشق غذا خوري

    شکر

    نصف پيمانه

    آرد (آرد مخصوص نان سنگک)

    4 پيمانه

    پکينگ پودر

    1 قاشق مربا خوري

    زعفران دم کرده

    1 قاشق غذا خوري

    روغن

    برای سرخ کردن





    طرز تهیه :



    ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

    خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.