مواد لازم : شیر 1 پيمانه روغن حيواني يک سوم پيمانه رازيانه یا زیره 2 قاشق غذا خوري شکر نصف پيمانه آرد (آرد مخصوص نان سنگک) 4 پيمانه پکينگ پودر 1 قاشق مربا خوري زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري روغن برای سرخ کردن طرز تهیه : ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.