شیرینی مربایی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    37fe3e300bd3b7a7c7b0b304e8a31959.jpg



    درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می ‌شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.


    مواد لازم:



    کره نرم شده نصف پیمانه
    شکر یک سوم پیمانه
    زرده تخم ‌مرغ یک عدد
    وانیل یک سوم قاشق چای‌ خوری
    آرد یک و یک سوم پیمانه
    مربای میوه 2 تا 3 قاشق غذاخوری






    طرز تهيه:



    * ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.


    * آرد را الک کرده و کنار بگذارید.


    * در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.


    * تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.


    * آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
    اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.


    * درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.


    * خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.


    * وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.


    * شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.