شیرینی ساق عروس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    c41f3c7e208d2137fa54a462b54c08c7.jpg





    مواد لازم:


    آرد 1/5 پیمانه
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
    شیر یک دوم پیمانه
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
    سفیده تخم مرغ 1 عدد












    مواد داخل ساق عروس:



    پودر قند یک دوم پیمانه
    پودر بادام یک پیمانه
    هل 1 قاشق چای خوری
    گلاب 2 قاشق غذاخوری
    شربت بار به میزان لازم










    طرز تهیه:


    شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.




    آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.




    خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.




    از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.




    خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.




    سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.




    یک سر نان شیرینی ها را بهشربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.