مواد لازم : زرده ی تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 1 قاشق مربا خوری گردوی خورد شده 150 گرم شکر آسیاب شده 1 پیمانه آرد سفید 1 قاشق غذاخوری هل و وانیل از هرکدام نصف قاشق چایخوری پودر پسته برای تزیین به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید. داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.