طرز تهیه کیک کرمی ایرلندی برای روز مادر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    018c89b831cf47933608980eab0d1945.jpg


    این کیک ایرلندی را برای روز مادر درست کنید و از خوردن آن بذت ببرید.

    شکلات و شکر و تخم مرغ و وانیل مواد اصلی تشکیل دهنده این مدل کیک ایرلندی می باشد که در واقع نوعی کیک است که روی ورق کاغذ درست شده و به صورت گرد می باشد و دو رنگ کرم (وانیلی و شکلاتی ) روی آن قرار می گیرد و نیمی از آن شکلاتی و نیمی وانیلی می باشد و به کرم ایرلندی معروف است.


    بعد از آماده شدن کیک ها کرم روی آن ها به صورت دو رنگ ریخته می شود و در نهایت کیک دورنگ ایرلندی آماده ی سرو می گردد.

    پیش زمان لازم : 35 دقیقه
    زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت و 30 دقیقه
    زمان لازم برای پخت : 20 دقیقه در درجه ی 350 فارنهایت

    مواد لازم برای 28 نفر :

    کره نصف پیمانه
    سفیده تخم مرغ 4 عدد
    شربت لیمو یک قاشق
    آرد سفید 2 پیمانه
    بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    جوش شیرین یک دوم قاشق چای خوری
    نمک یک دوم قاشق چای خوری
    شکر یک و سه چهارم فنجان
    کرم ایرلندی 3 قاشق غذاخوری
    وانیل 1 قاشق چای خوری
    شکلات ذوب شده ی شیرین 3 گرم
    شیر یک و یک چهارم فنجان

    طرز تهیه :
    1 - در ابتدا کره و سفیده تخم مرغ را به مدت 30 دقیقه می زنیم تا کاملا یکدست شوند و در یک کاسه ی متوسط آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را هم به هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.

    2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته تا گرم شود و کره و سفیده را به شکر و آب و وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه خوب می زنیم تا کاملا یکدست شود .کم کم شیر را هم اضافه می کنیم و مدام آن را می زنیم تا کاملا ترکیب یکنواخت شود.

    3 - خمیر آماده شده را در یک کاسه ی متوسط می ریزیم و شکلات ذوب شده را هم می زنیم و بعد از زدن به اندازه ی دو سوم آن را به خمیر اضافه می کنیم.

    4 - خمیر آماده شده را در ظرف کیک می ریزیم . به مدت 6 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود .

    5 - بعد از آماده شدن باید به مدت 1 ساعت آن را در دمای اتاق گذاشت تا خنک شود و یا اینکه به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید و سپس کرم ایرلندی که دو طعم وانیل و شکلاتی دارد را روی کیک می ریزیم .

    کرم ایرلندی روی کیک (دو رنگ ):
    مواد لازم برای کرم وانیلی :

    پودر شکر یک فنجان
    شربت لیمو یک قاشق
    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

    طرز تهیه :
    برای تهیه ی این کرم باید شکر و شربت و وانیل را با هم خوب بزنیم تا کرم بدست آید.

    مواد لازم برای کرم شکلاتی :

    شکلات خرد شده 6 گرم
    شربت لیمو یک قاشق
    پودر شکر یک فنجان

    طرز تهیه :
    در یک قابلمه ی کوچک و در حرارت ملایم شکلات و شکر و شربت را می ریزیم تا کاملا ذوب و یکدست شوند.

    ارزش غذایی کیک ایرلندی در هر وعده :
    0 گرم چربی اشباع نشده
    3 گرم چربی اشباع شده
    16 میلی گرم سدیم
    30 گرم کربوهیدرات
    1 گرم فیبر
    21 گرم شکر
    ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000کالری