طرز تهیه کیک پودینگ موکا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    8e019938cac622d00431a63ad5d879fb.jpg


    مواد لازم :

    آرد یک پیمانه
    پودر کاکائو یک پیمانه
    بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
    شکر سفید سه چهارم پیمانه
    شیر پرچرب یک پیمانه
    شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
    کره بدون نمک آب شده و خنک شده 115 گرم
    نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
    تخم مرغ بزرگ یک عدد
    وانیل کمی
    قهوه دم کرده سه چهارم پیمانه

    طرز تهیه :
    _ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
    _ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.

    _ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
    _ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود.

    _ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید.
    _ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.

    _ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
    _ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.