مواد لازم : آرد یک پیمانه پودر کاکائو یک پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری شکر سفید سه چهارم پیمانه شیر پرچرب یک پیمانه شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه کره بدون نمک آب شده و خنک شده 115 گرم نمک یک چهارم قاشق مرباخوری تخم مرغ بزرگ یک عدد وانیل کمی قهوه دم کرده سه چهارم پیمانه طرز تهیه : _ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید. _ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود. _ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. _ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود. _ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید. _ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید. _ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد. _ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.