طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو آماده سازی : 90 دقیقه پخت : 20 دقیقه مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى : ورمیشل پاکستانی 200 گرم روغن مایع 50 گرم شیر عسلی 200 گرم خردهاى نگينى پسته و گردو روی هم 200 گرم پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری گلاب 50 میلی لیتر زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری کره 30 گرم طرز تهیه باقلواى پاكستانى : ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم . مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن ... باقلوای پاکستانی