طرز تهیه باقلواى پاكستانى

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    fbfe99e66e540075a34e0d5d55988fc4.jpg

    طرز تهیه باقلوا پاکستانی / تزیین باقلوای پاکستانی با پسته و گردو


    آماده سازی : 90 دقیقه
    پخت : 20 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :



    ورمیشل پاکستانی 200 گرم
    روغن مایع 50 گرم
    شیر عسلی 200 گرم
    خردهاى نگينى پسته و گردو روی هم 200 گرم
    پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری
    گلاب 50 میلی لیتر
    زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
    کره 30 گرم

    طرز تهیه باقلواى پاكستانى :
    ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .

    3000f07c21c7bccf8cd2f62c449a9538.jpg





    73c39910bd93b76b4f1b7255e25cdabf.jpg

    مواد لازم جهت تهیه باقلوای پاکستانی : ورمیشل پاکستانی


    وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن ...



    98287345777e6959ab57b3bc06098bac.jpg

    باقلوای پاکستانی



    1c3c7f8719f5c111177d2f0d746eb9b6.jpg