مواد لازم ( 35 عدد) : آرد 2 پیمانه ( 250 گرم ) کره سرد 150 گرم پودر قند 1 ق س زرده تخم مرغ 1 عدد نمک یک پنس وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م ژله مغزی کیوی ژله مغزی پرتقال کیوی 2 عدد پرتقال 2 عدد شکلات تخته ای قهوه ای به مقدار لازم قالب تارت طرز تهیه : ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه . بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید . نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه . نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید . خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین . بعد داخل قالب تارت باز کنید . و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید . در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزن . نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن . بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید . تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته. برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست. خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن . ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم . بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم. به همین روش می توانید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید . برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید . و در آخر شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتون رو روی یه کاغذ روغنی بکشید . بعد بمدت 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرند. نکته : همیجا لازمه که یه نکته اساسی رو خدمتتون عرض کنم حتما و حتما چند تا دونه قیف یکبار مصرف اضافه توی خونه داشته باشید چرا ؟ چون ممکنه یه وقت مثل من ساعت یک نصفه شب نیاز به قیف داشته باشید و دستتون از همه جا کوتاه باشه . باز خدا خیر بده به کاغذ روغنی که بموقع بدادم رسید ( لطفا نپرسید که چه جوری می شه کاغذ روغنی رو مثل قیف درست کرد چون روشی که بلدم متاسفانه نمی شه مثل این آموزشها عکس انداخت و توی سایت گذاشت بعضی از این موارد رو باید بصورت حضوری ببینید) . و از روی کاغذ روغنی بسرعت جدا کنید . مواظب باشید که حرارت دست خیل سریع اینا رو آب می کنه . سپس روی تارتها می چینیم .