طرز تهیه تارت میوه ای برای نوروز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    ee6539de0987de5be9e8add396876ac3.jpg


    مواد لازم ( 35 عدد) :

    آرد 2 پیمانه ( 250 گرم )
    کره سرد 150 گرم
    پودر قند 1 ق س
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    نمک یک پنس
    وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م
    ژله مغزی کیوی
    ژله مغزی پرتقال
    کیوی 2 عدد
    پرتقال 2 عدد
    شکلات تخته ای قهوه ای به مقدار لازم

    قالب تارت


    طرز تهیه :
    ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .



    af61a029d745faa216cf1a2658861e60.jpg



    6609bf1461864437cf62e29c0cbc770f.jpg


    بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

    نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .
    نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .



    fb2eb09878ab9e4454b2287a58ee725e.jpg


    خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین .



    1c7e24a9688e7dcae49c4e0facb1dbd0.jpg


    بعد داخل قالب تارت باز کنید .

    33ec37260efa79d188b601f3ad85b8d7.jpg


    و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید .



    4a869201db6dbb8c3a8fb8e9c1472f1b.jpg


    در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزن .
    نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .



    d020d760e8c63a469ac81ca5552c8a74.jpg


    بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید .



    28d1d5515f29d6d432fe4a61f5789c46.jpg


    تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته.

    برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست.

    خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن .

    ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .



    04659491696afe14550b39a3c1ea6871.jpg



    aeddc6ad20a23a0e2036656fd2060bfb.jpg


    بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.



    937d50914a06a4a581f46b48cf2fc3b7.jpg


    به همین روش می توانید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .

    decab3c4b911c05b598c591f28f8d208.jpg



    4743560aeb45f00b61421306cfbdfd2b.jpg


    برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .

    1bfb8c63637665e33e28c53838e28e6b.jpg



    37157d695857ea2f24344b107d890a12.jpg


    و در آخر شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتون رو روی یه کاغذ روغنی بکشید .

    بعد بمدت 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرند.



    f6331293689e568743c4a83884063a81.jpg


    نکته : همیجا لازمه که یه نکته اساسی رو خدمتتون عرض کنم حتما و حتما چند تا دونه قیف یکبار مصرف اضافه توی خونه داشته باشید چرا ؟ چون ممکنه یه وقت مثل من ساعت یک نصفه شب نیاز به قیف داشته باشید و دستتون از همه جا کوتاه باشه . باز خدا خیر بده به کاغذ روغنی که بموقع بدادم رسید ( لطفا نپرسید که چه جوری می شه کاغذ روغنی رو مثل قیف درست کرد چون روشی که بلدم متاسفانه نمی شه مثل این آموزشها عکس انداخت و توی سایت گذاشت بعضی از این موارد رو باید بصورت حضوری ببینید) .

    0d5413e124f06cb3fe2fe0e18ce562fb.jpg


    و از روی کاغذ روغنی بسرعت جدا کنید . مواظب باشید که حرارت دست خیل سریع اینا رو آب می کنه .

    2c97ba580e487f12049a8bebf9c78f1d.jpg


    سپس روی تارتها می چینیم .

    82a5b150f99da4a0e148c30a2830287c.jpg