طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    b1c417df1cb9cb1e90f94d7fd31ee1cc.jpg

    طرز پخت شیرینی کره ای مخصوص نوروز


    شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد .

    مواد لازم شیرینی کره ای :

    کره ۱۵۰ گرم
    زرده تخم مرغ ۳ عدد
    پودر قند ۱ لیوان
    آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد

    مواد روی شیرینی :

    زرده تخم مرغ ۱ عدد
    پودر قند ۱ قاشق چایخوری
    شیر ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه شیرینی کره ای برای نوروز :
    در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود ۱۵ دقیقه کافیست .

    e0f787ad406871dacc981563c2959e53.jpg

    طرز پخت شیرینی کره ای مخصوص نوروز


    سپس با پودر قند مخلوط میکنیم تا کرمی پف دار شود .

    051480463d23ba0d33535cec6aadfc0a.jpg

    طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز


    حال زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنم و به خوبی هم میزنیم .

    b31061c5c5f56a0025543303d004473a.jpg

    طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز


    حال ارد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانیکه که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد ارد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر میشود .

    8ea6e46a66a1a8ef511dd38e592d2fe5.jpg

    طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز


    بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید .

    4f88ab30a4426be00e7d83dec446442c.jpg

    طرز تهیه شیرینی کره ای مخصوص نوروز


    برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید .

    170a660fa666c8a79f9cd35e6419a052.jpg

    طرز تهیه شیرینی کره ای




    و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود .

    شیرینی شما آماده هست بفرمایید نوش جان