مواد لازم : مغز فندق بوداده بدون نمك 125 گرم مغز بادام بوداده بدون نمك 125 گرم آرد سفيد 250 گرم پودر قند 250 گرم هل كوبيده يك قاشق مرباخوري روغن 175 گرم پودر پسته به ميزان لازم طرز تهيه : ابتدا در ظرفي روغن ريخته و آرد را به آن اضافه ميكنيم و حرارت ميدهيم تا طلايي شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن ميافزاييم تا سرخ شود. بعد از مدتي آن را از روي حرارت برداشته و ميگذاريم تا سرد شود. پودر قند را درون يك ظرف مسطح ريخته و با آن مخلوط ميكنيم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روي آن پودر پسته ميريزيم و به صورت لوزي برش ميزنيم و درون ظرف ديگري ميچينيم.