طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن برای مبتلایان به سلیاک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    797139abfd887fb9fa1457db0a431003.jpg

    طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن برای مبتلایان به سلیاک


    مواد لازم جهت طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن برای مبتلایان به سلیاک :



    آرد ذرت فاقد گلوتن 7 قاشق غذا خوری
    پودر شکر 7 قاشق غذا خوری
    تخم مرغ 7 عدد
    وانیل بدون گلوتن 1/2 قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر بدون گلوتن 1 قاشق مرباخوری
    روغن مایع 2/5 قاشق غذا خوری


    مراحل طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت:
    1 - زرده و سفیده تخم مرغ ها را با دقت در دو ظرف از هم جدا می کنیم.
    2 - سفیده تخم مرغ ها را ۵ دقیقه خوب می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد.
    3 - وانیل را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.


    4 - زرده تخم مرغ ها را هم با پودر شکر خوب میزنیم تا سفید رنگ و کشدار شود.
    5 - سفیده تخم مرغ ها را در چند مرحله و کم کم به آن اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
    6 - مایع باید همچنان پف کرده باقی بماند.


    7 - آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۴ بار الک می کنیم.
    8 - آرد را نیز کم کم و بتدریج به مواد اضافه می کنیم ،اگر یکباره اضافه کنیم کیک پف نمیکند.
    9 - سپس روغن مایع را اضافه می کنیم.


    10 - فر را ده دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.
    11 - قالب را چرب نموده و مواد را داخل آن می ریزیم.
    12 - مدت پخت کیک نیم ساعت است در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد.
    13 - جهت آماده بودن کیک اسفنجی ذرت بعد از نیم ساعت یک چنگال در کیک فرو می کنیم اگر مواد کیک به چنگال نچسبید کیک آماده است.

    نکات مهم حین کار جهت تهیه کیک اسفنجی ذرت:
    1 - همزن و ظرفی که سفیده تخم مرغ ها را با آن میزنیم نباید چرب یا خیس باشد زیرا مایه کیک پف نمی کند .
    2 - هنگام جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ نباید حتی به اندازه خیلی کم زرده داخل سفیده شود .