شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    d499c98df332214eafc6d429a2796385.jpg


    مواد لازم :

    آرد ۲۲۵ گرم
    کره ۱۸۵ گرم
    شکر ۱۱۰ گرم
    زرده تخم مرغ یک عدد
    وانیل شکری نصف ق چ
    گردوی چرخ شده ۵۰ گرم
    بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :
    کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.



    سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.


    مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.

    نکته :
    می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.