پای کره بادام زمینی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    cb7c36c97f0364e60b80133244de3636.jpg


    آماده سازی: 15 دقیقه



    مواد لازم : برای 5 نفر

    بیسکویت (بیسکویت کرم دار کاکائویی) 16 عدد
    کره (آب شده) 56 گرم
    خامه (پر چرب) 235 گرم
    پودر شکر 225 گرم
    پنیر خامه ای (له شده) 240 گرم
    کره بادام زمینی 250 گرم
    وانیل 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:
    ابتدا بیسکویت ها را آماده کنید.
    به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید.
    سپس کره آب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید.
    بیسکویت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.
    سپس مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید.



    4d531c0c4f32701158c1a7d65c84dea1.jpg


    خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.



    66cf35cd3d889bb0c19cb4252d84428b.jpg


    حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است.



    77cc71ef9211e1c4969ae4bbf53d44f9.jpg


    پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.


    85a76325987702d18a4685377f445cf6.jpg


    سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.
    خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.


    fbb0d537faaf553bf03090a7ddec5b17.jpg


    سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.
    در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.


    ed1ce998a2f6f32832496079e8e33d69.jpg