طرز تهیه بیسکویت کاج برای کریسمس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    df1068ba993570b5c84b3dba59a6bd52.jpg


    می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید .

    این بیسکوئیت ها اگرچه خیلی ساده درست میشوند ولی پروژه خوبی هست تا بچه ها را با شیرینی پزی آشنا کند . در ضمن خودش یک بازی شیرین و سرگرم کننده برای آنهاست و این طوری مامان ها و بچه ها لحظات خوبی را با هم میگذرانند ....
    می توانید از این شیرینی برای جشن کریسمس تان هم استفاده کنید.

    ابتدا خمیر بیسکوئیت را طبق این دستور آماده کنید.
    پس از استراحت در یخچال , خمیر را دو قسمت کرده , یکی را با رنگ قرمز و یکی را با رنگ سبز رنگ کنید.

    50ae1e9993e684ffa6770faa40014351.jpg



    675d99c3bff7f136da03b9b375129ead.jpg


    نکته :
    سعی کنید خمیر را تا حد ممکن کم ورز بدهید چون از نوع کره ای هست و بعد از پخت در اثر ورز زیاد بیسکوئیتها سفت خواهند شد.

    خمیر سبز را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید و با قالب کاج قالب بزنید و در سینی فر بچینید.



    22211ac793ffc6e417723e0ed888eaac.jpg


    از خمیر قرمز گلوله های ریزی درست کنید و روی کاج ها بچینید.



    85510883bb7388bbbd707746cd42d232.jpg


    سینی فر را به مدت 15 دقیقه در یخچال بذارید و در این فاصله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
    سپس سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه داخل فر قرار بدهید تا بیسکوئیتها بپزند.



    915728df815d0691f5d26748e6c14772.jpg


    سعی کنید در درست کردن کاج ها حتما از بچه هاتان کمک بگیرید چون از درست کردن آن خیلی ذوق زده میشوند .



    df1068ba993570b5c84b3dba59a6bd52.jpg