مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    8d1f8b9ef69438b1513a27a0426f5c35.jpg


    مواد لازم:

    آب انار خالص یک لیوان
    پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
    شکر به میزان دلخواه
    شربت انار و پودر گردو مقداری

    طرز تهیه مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا :
    آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

    برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.

    نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.

    نکته دوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.