بیسکویت رژیمی با دانه آفتابگردان و کشمش

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    1773872a29f86eab507f6cd5d702ab5f.jpg


    این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.

    مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت :



    آرد سفید گندم 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
    کره گیاهی پاستوریزه 2 قاشق سوپ‌خوری
    شکر 2 قاشق سوپ‌خوری
    کشمش یک سوم پیمانه (50 گرم)
    دانه آفتابگردان 2 قاشق سوپ‌خوری
    ماست کم‌چرب پاستوریزه 1 پیمانه سرخالی (150 گرم)
    شیر کم چرب پاستوریزه 3- 2 قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه :
    آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
    سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

    توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
    حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

    با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.
    بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

    بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.