این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد. مواد لازم برای تهیه 12 - 10 عدد بیسکویت : آرد سفید گندم 2 پیمانه سرپر (225 گرم) بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری کره گیاهی پاستوریزه 2 قاشق سوپخوری شکر 2 قاشق سوپخوری کشمش یک سوم پیمانه (50 گرم) دانه آفتابگردان 2 قاشق سوپخوری ماست کمچرب پاستوریزه 1 پیمانه سرخالی (150 گرم) شیر کم چرب پاستوریزه 3- 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه : آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید. سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود. توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید. حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید. بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند. بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.