طرز تهیه مرنگ اسپرسو شکلاتی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    546d54c5e6e5c16aa9840cb09e53ccc0.jpg


    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 4 ساعت
    مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه



    مواد لازم :

    سفیده تخم مرغ (با دمای اتاق) 2 عدد
    وانیل 1 قاشق چای خوری
    اسپرسو (پودر اسپرسو فوری) 1 قاشق چای خوری
    نمک 1/4 قاشق چای خوری
    کرم تارتار 1/16 قاشق چای خوری
    شکر 115 گرم
    شکلات گرم (خرد شده)

    طرز تهیه :
    فر رو روی 93 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
    سفیده تخم مرغ، وانیل، پودر اسپرسو، نمک و کرم تارتار رو با همزن برقی (دور متوسط) میزنیم تا فرم بگیره و جای پره های همزن روی سفیده بمونه. کم کم با قاشق شکر رو اضافه میکنیم و با دور تند همزن میزنیم تا سفیده فرم گرفته و حالت براق داشته باشه.


    مرنگ آماده شده و حالا به اندازه یک قاشق غذاخوری پر از مرنگ توپک های کوچیک با فاصله 3 سانتیمتری از هم، تو سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشوندیم میذارم و حدودا 2 ساعت تو فر قرار میدیم.


    حالا فر رو خاموش کرده و درش رو به اندازه 1/5 سانتیمتر باز میذاریم و اجازه میدیم مرنگها به همین صورت بمدت 1 ساعت تو فر باقی بمونن. سپس سینی فر رو بیرون میاریم و مرنگ ها رو با کاغذ روغنی به سطح مورد نظرمون منتقل میکنیم تا کاملا خنک بشن.


    شکلات رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و اجازه میدیم خنک بشه.
    بعد از اینکه مرنگها خنک شدن از کاغذ روغنی جداشون میکنیم و نیمی از هر مرنگ رو توی شکلات مایع که از قبل آماده کردیم فرو میبریم و نگه میداریم تا شکلات اضافی از سطح مرنگ چکه کنه و بریزه.


    مرنگ های شکلاتی رو روی کاغذ روغنی قرار میدیم (بطوریکه سطح شکلات دار بالا باشه) و 25 تا 30 دقیقه توی یخچال میذاریم تا شکلات فرم بگیره. مرنگ های شکلاتیمون آماده سرو هستن.

    نکته:
    * از این مقدار مواد اولیه حدودا 24 مرنگ شکلاتی بدست میاد.
    * این مرنگ ها تو ظرف دربسته با دمای اتاق تا 3 روز قابلیت نگهداری دارن.