کیک شکلاتی پنکیک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    5f290963aa2fe07ec7e603cf11ba7cd0.jpg


    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 30 دقیقه
    مجموعاً: 45 دقیقه



    مواد لازم : برای 4 نفر

    پودر شکر 30 گرم
    خامه پر چرب 235 گرم
    شیر 350 میلی لیتر
    وانیل 2 قاشق چای خوری
    روغن گیاهی 4.5 قاشق غذاخوری
    نمک 1/4 قاشق چای خوری
    شکر 100 گرم
    پودر کاکائو 25 گرم
    آرد 175 گرم
    بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    شکلات آب شده 90 گرم
    توت فرنگی (یا هر میوه دلخواه) به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.



    a65ccf0aa80923d3a1b17a2e45622af2.jpg


    سپس روغن و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.



    57abc7b5ee2e7e10f8f4cb0b4fe0acb4.jpg


    یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت متوسط بگذارید. وقتی ماهی تابه گرم شد، حدود 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر از مواد را برای هر پنکیک در ماهی تابه بریزید تا لایه زیرین پنکیک آماده شده و لایه رویی حالت حباب دار شود.



    2c73bbcdf35105becfb0eb133bf81cd2.jpg


    سپس با قاشق چوبی، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود.
    این کار را تا جایی تکرار کنید که کل خمیر استفاده شده و پنکیک ها آماده شوند. سپس اجازه دهید پنکیک ها کاملا خنک شوند.



    dbcaf0392373b89095896b8b4e45750e.jpg


    خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس حدودا 3 قاشق مرباخوری خامه روی یک طرف پنکیک ها پخش کنید.



    61eb124dc79e6671d783e683d734b7b5.jpg


    بعد با کمی خامه و توت فرنگی یا هر میوه دلخواه، تزئین کنید.



    55e6bbe8ea85d83f44280eb6d7254188.jpg

    سپس برای خودتان قهوه آماده کنید.



    8ccb2d077351d1ed04b4f42b4d2ee881.jpg


    روی کیک را با شکلات آب شده تزئین کنید.



    5f290963aa2fe07ec7e603cf11ba7cd0.jpg


    و از همه مهمتر از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.



    bf8a8e3f430127d95512586088b82677.jpg