طرز تهیه کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    26c0633b06d0cbb0d74dc280dd62e6d1.jpg

    طرز تهیه شیرینی ترکیه ای



    طرز تهیه کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای

    این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی "کونفه" و در زبان عربی " كنافة" نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.

    این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است. مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.

    مواد لازم برای شربت کونفه:

    آب 1 فنجان
    شکر 1 فنجان

    مواد لازم برای کونفه کاداییف(شیرینی ترکیه ای):

    خمیر کاداییف 150 گرم
    کره 100 گرم
    کره اضافی برای چرب کردن ظرف 1 قاشق غذاخوری
    پنیر، خرد شده 100 گرم
    پسته، آسیاب شده برای تزئین 1 قاشق چایخوری


    دستور تهیه کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای:

    1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
    2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.

    3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
    4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.

    5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
    6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.



    7318853bf1866d6685a2f983e5ddef0e.jpg

    طرز تهیه شیرینی ترکیه ای


    7. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.
    8. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.

    9. بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
    10. حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

    11. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
    12. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.