آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد لازم : برای 8 نفر مارشمالو 1/2 فنجان نمک 1/4 قاشق چای خوری وانیل 1 قاشق چای خوری زرده تخم مرغ 1 عدد تخم مرغ 4 عدد (بزرگ) شکلات (خرد شده) 285 گرم شکر 115 گرم کره 8 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تلخ 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک شکلاتی گرم: فر رو روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه. 8 فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه. شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه. تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا 5 دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه. آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن. فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت 13 تا 17 دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا 2 تا 4 دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم. نکته : اگر به مارشمالوی آماده دسترسی ندارید، میتونید از لینک زیر طرز تهیه مارشمالو رو ببینید: