طرز تهیه سوفله شکلات

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    bdc7632f7141213fb46ccd574a3ed610.jpg

    تزیین سوفله با شکلات داغ



    طرز تهیه سوفله دسر شکلات


    مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلات:

    آرد ۳ قاشق غذاخوری
    کره ۳ قاشق غذاخوری
    شکلات خرد شده ۱ پیمانه
    شیر ۱ پیمانه
    تخم مرغ ۴ عدد
    وانیل ۱ قاشق چای خوری
    شکر ۱/۴ پیمانه

    طرز تهیه سوفله شکلات :
    - قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
    - کره را در تابه‌ای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.


    - آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
    - شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.


    - مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
    - زرده‌های تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.


    - سفیده‌های تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
    - سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.


    - ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
    - سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفله‌ها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)


    - سوفله شکلات آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.

    نکته : داخل ظرف های سوفله شکلات را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله را داخلش بریزیم.