مواد لازم خمیر کیک : کراکر سبوس دار گندم سه فنجان کره آب شده نصف فنجان طرز تهیه : فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید . مواد داخل کیک : پنیر خامه ای 800 گرم شکر یک فنجان وانیل یک قاشق چای خوری تخم مرغ 4 عدد آرد یک چهارم فنجان دارچین 3 قاشق چای خوری آب سیب یک چهارم فنجان سیب پوست کنده 14 برش طرز تهیه : در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید