طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    82bbdd46d7e18d3a535aa9e02c3c0a3e.jpg


    مواد لازم خمیر کیک :

    کراکر سبوس دار گندم سه فنجان
    کره آب شده نصف فنجان

    طرز تهیه :
    فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .

    مواد داخل کیک :

    پنیر خامه ای 800 گرم
    شکر یک فنجان
    وانیل یک قاشق چای خوری
    تخم مرغ 4 عدد
    آرد یک چهارم فنجان
    دارچین 3 قاشق چای خوری
    آب سیب یک چهارم فنجان
    سیب پوست کنده 14 برش

    طرز تهیه :
    در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید