طرز تهیه شيرينی خامه ای

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    eebd4c932981df57cbc6d41b6ab0d120.jpg


    مواد لازم :

    آرد کيک ۷۵ گرم
    آرد ذرت ۷۵ گرم
    کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوري
    جوش شيرين کمتر از نصف قاشق مرباخوري
    تخم مرغ ۳ عدد، سفيده و زرده از هم جدا شده
    پودرقند سه چهارم ليوان
    خامه و پودر قند به مقدار کافي

    طرز تهيه شيرينی خامه ای :
    فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.
    سيني را با کاغذ روغني بپوشانيد.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنيد.

    در ظرف جداگانه اي سفيده تخم مرغ را هم بزنيد، سپس پودرقند را به تدريج به آن اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد تا سفت شود و شکل بگيرد. در اين مرحله زرده را اضافه کنيد. هر بار يک عدد و سپس هم بزنيد.
    مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. مواد به دست آمده بايد کمي سفت شود.

    با استفاده از قاشق مرباخوري، با حفظ فاصله مواد را يک قاشق يک قاشق بريزيد و به مدت ۵ يا ۷ دقيقه بپزيد.

    شيريني ها را از فر در بياوريد و پس از چند دقيقه روي سيني سيم دار بچينيد. پس از اين که شيريني کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهيد. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روي آن را با پودرقند تزئين کنيد. ۳۰ دقيقه طول مي کشد تا اين شيريني کمي نرم شود.