کیک لیمو ترش و شیرین

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    77f90bb3a14219c9c7ebfac5b6185f68.jpg


    مقدار : برای 16 نفر
    زمان لازم برای آماده کردن مواد : 20 دقیقه
    زمان لازم برای درست کردن کیک : 2 ساعت
    زمان لازم برای خنک شدن : 2 ساعت

    مواد مورد نیاز :

    کره زده شده 2/3 فنجان
    شکر قهوه ای ½ فنجان
    آرد سفید 2 و 1/2 فنجان
    پوست لیمو شیرین پودر شده 4 قاشق چای خوری
    تخم مرغ 6 عدد
    شکر دانه ریز 2 و 1/4 فنجان
    آب لیمو شیرین ½ فنجان
    بکینگ پودر ¾ قاشق چای خوری
    جوز زمینی 1/8 قاشق چای خوری
    پوست لیمو ترش پودر شده 1 قاشق چای خوری
    پودر شکر الک شده 2 قاشق غذا خوری

    دستور پخت :
    1 - در صورت تمایل می توانید ابتدا مقداری لیموی ژله ای برای تزئین آماده کنید. (طرز تهیه آن در انتها آورده شده است.) فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و یک ماهیتابه 33*22/8*5 اینچ را آماده کنید و آن را با ورق فویل بپوشانید.

    2 - کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و سی ثانیه هم بزنید. به آن شکر قهوه ای اضافه کنید و آن را هم تا زمانی که کاملا در کره حل شود بزنید. 2 فنجان آرد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا خمیر شود، 2 قاشق چای خوری پوست پودر شده لیمو شیرین را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را در ماهیتابه بریزید و آن را فشرده کنید و اجازه دهید برای 20 دقیقه بپزد.

    3 - در همین هنگام در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، شکر دانه ریز، باقیمانده آرد، آب لیمو شیرین، بکینگ پودر و جوز زمینی را مخلوط کنید و آن را حداقل برای 2 دقیقه هم بزنید. باقیمانده پوست لیمو ترش و لیمو شیرین را هم در آن بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی خمیر پخته شده داغ بریزید و بگذارید 20 دقیقه دیگر هم بپزد. و یا تا زمانی که لبه های کیک به رنگ قهوه ای در بیاید صبر کنید. سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و برای مدت یک ساعت بگذارید خنک شود و به مدت 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

    4 - برای سرو کردن کیک روی آن پودر شکر بپاشید. برای بیرون آوردن کیک از ماهیتابه از فویل استفاده کنید و کیک را به صورت مثلثی ببرید. در صورت تمایل قطعات لیموی ژله‌ای را روی کیک بگذارید . این کیک را می توانید تا 3 روز در یخچال تازه نگه دارید و برای 16 تا 20 نفر سرو کنید.

    مواد مورد نیاز برای لیموی ژله ای :

    آب ¼ فنجان
    شکر ¾ فنجان
    2 لیمو شیرین و یا 10 لیمو ترش کوچک ورقه شده

    طرز تهیه لیموی ژله ای :
    در یک ظرف بزرگ آب و شکر را حل کنید و آنها را بگذارید تا بجوشند. ورقه های لیمو را در آن بگذارید و به آرامی بجوشانید. این عمل را یک تا 2 دقیقه انجام دهید و سپس آنها را از ظرف بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند.
    عین همین عمل را هم می توانید با پوست لیمو و دیگر مرکبات انجام دهید.

    ارزش غذایی : در یک کیک 16 نفره
    کالری : 307
    چربی کل 10 گرم
    کلسترول : 100 میلی گرم
    چربی اشباع شده : 5 گرم
    کربوهیدرات : 52 گرم
    چربی تک اشباع شده : 3 گرم
    چربی اشباع نشده : 1 گرم
    فیبر : 0 گرم
    شکر : 36 گرم
    پروتئین : 4 گرم
    ویتامین آ : 340
    ویتامین ث : 4 میلی گرم
    سدیم : 96 میلی گرم
    کلسیم : 30 میلی گرم
    آهن : 1 میلی گرم
    ارزش غذایی بر اساس رژیم غذایی 200 کالری در روز نوشته شده است.