کیک رژیمی بدون فر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    e71b6d280f72452b53879f09ef4f485b.jpg


    وقتی اسم رژیم و کالری و ... می آد سریع توی ذهنمون کیک و شیرینی رو حذف می کنیم . بالطبع چه اتفاقی می افته ؟! خوب معلومه دیگه نسبت به اینا حریص تر می شیم . می خوام آموزش یه کیک رژیمی ساده ( که نیاز به فر نداره ) براتون بذارم . مطمئنا هم بخاطر رژیمی بودن و هم بخاطر طعم و استفاده نکردن از فر و ساده بودن دستور عاشقش می شید .

    مواد لازم :

    تخم مرغ 4 عدد
    شکر نصف پیمانه ( 100 گرم )
    آرد یک و نیم پیمانه ( هر پیمانه آرد : 125 گرم)
    آب یک چهارم پیمانه
    بکینگ پودر نصف ق م
    وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م


    2141d39d789cc1f4b9c50f328f2d764a.jpg
    طرز تهیه :
    برای تهیه این کیک از ماهیتابه رژیمی ( ماهیتابه دو طرفه ) استفاده می کنیم تا همه دوستان بتونن از دستور این کیک استفاده کنن.
    ابتدا ماهیتابه رو با قلمو و یک ق س روغن مایع چرب می کنیم .



    946b29e89245b4912bb411b5b168d27c.jpg


    بعد آرد می پاشیم و درنهایت آرد اضافی اونو خالی می کنیم.

    4052ba3e94a54a279d5e7970b81323a6.jpg


    حالا طرز تهیه مایه کیک :
    زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.



    ccf45eae43a294a4c7c6e9d22db2b90c.jpg


    سفیده تخم مرغ رو خوب هم می زنیم بطوریکه وقتی ظرفمون رو برمی گردونیم از ظرف نریزه.

    cc7992789e655750ea82692aac3d0df7.jpg



    7f02d39dd707a642f5d8e9c27d602fd2.jpg


    سپس در دو سه مرحله شکر رو اضافه کرده و هم می زنیم.
    نکته : در نهایت باید مثل تصویر کشدار بشه .

    6aab2a521c78ada1d6ec85dc980ceef0.jpg


    سپس زرده ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم می زنیم . هر زرده رو 10 ثانیه هم می زنیم .



    927b7369bcebba4922342bb152d3bc52.jpg


    با آخرین زرده وانیل هم اضافه می شه.



    b68aadaac8b5c884062ddd802612e86e.jpg


    و در نهایت آب می ریزیم و هم می زنیم .
    نکته : لزومی نداره زیاد هم بزنید فقط در حد مخلوط شدن .
    نکته : آبی که استفاده می شه آب شیر معمولی هست .



    613520ccc5c9147621a9385ac2d143e7.jpg


    سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر رو داخل مایه الک می کنیم.



    f56e8f89425c7c7c0b569555c51b4bbe.jpg


    و با لیسک هم می زنیم .

    cb237513bf0e021e9c7f794f43b596f2.jpg


    و در نهایت داخل ماهیتابه می ریزیم .
    برای پخت این کیک : شعله گاز رو کم کنید
    حتما از شعله پخش کن استفاده کنید .
    بعد از نیم ساعت ماهیتابه رو برگردونید .
    بعد از اینکه بوی کیک در اومد می تونید در ماهیتابه رو باز کنید .
    برای اینکه بدونید کیک پخته یا نه . می تونید از یه خلال دندون جهت تست استفاده کنید .
    برای اینکه سمت دیگه کیک هم طلایی بشه می تونید کیک رو به سمت مقابل ماهیتابه برگردونید و کمی بهش حرارت بدید.



    623878579f515cd05454f997e5a528c1.jpg


    بلافاصله بعد از اینکه پخت کیک تموم شد از ماهیتابه خارج کرده و برش بدین تا کیکتون خمیر نشه .
    این کیک به 16 قسمت تقسیم می شه و هر برش اون تقریبا 65 کالری داره . پس با خیال راحت بعنوان صبحانه یا میان وعده استفاده کنید .

    e02a5c6d9d6c8b9bcfc090d5a624d5bd.jpg