شیرینی مثلثی برای عید فطر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    bc9838c13753020db2e550024b2c6b93.jpg


    این شیرینی های کوچک بسیار مناسب برای پذیرایی در روزهای عید می باشند.
    مواد لازم:

    آرد 90-100 گرم
    کره 50 گرم
    پودر قند 30 گرم
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    نمک یک پنس
    وانیل نصف ق م
    رنگ خوراکی مقداری

    ( یک پیمانه آرد = 125 گرم )
    ( یک پیمانه پودر قند = 125 گرم )

    مواد لازم برای مغزی شیرینی :

    کره 50 گرم
    شکلات تخته ای قهوه ای 100 گرم
    گردو 50 گرم

    طرز تهیه :
    آرد - نمک - وانیل رو با هم مخلوط کرده و کره رو که بصورت مکعب های کوچکی برش زدیم با نوک انگشت با آرد مخلوط می کنیم تا کاملا جذب آرد بشه .

    0a3a23968f093ed0e552b7962f5ad44f.jpg



    f4edaa9d9caffb4ff2f8597f1c82cfe0.jpg



    c35e7b917b91303cc848f9fb88833160.jpg


    بعد زرده و پودر قند رو می افزاییم .

    014c5bfd215149a1a9ebe51ca64c90a5.jpg



    57a264dcf07a62ae9e9e5be7d08d949f.jpg


    خمیر شیرینی رو مخلوط می کنیم، اگه شل بود یه مقدار دیگه آرد به اون اضافه می کنیم ( اگه خمیر باز هم شل بود دیگه آرد اضافه نکنید و خمیر رو در یخچال استراحت بدین ) .
    نکته خیلی مهم : این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه .

    bc3faf206e0e1940b24dee9233961b35.jpg


    سپس خمیر شیرینی رو با وردنه باز کرده و با قالب گرد به قطر حدود 5 سانت اونو قالب می زنیم .

    ac8494082a4dfc14cf39a644ec0cfead.jpg


    برای مغزی این شیرینی ؛ ابتدا شکلات و کره رو روی حرارت کم قرار می دیم و به آرامی هم می زنیم تا شکلات و کره آب بشه.

    149ecbcfc2d548c05067889d0c67d98b.jpg


    بعد گردوی خرد شده ریخته و مخلوط می کنیم . ( مقدار گردو رو با توجه به ذائقه خودتون می تونید کمتر یا بیشتر کنید )

    7fba34d9f8446ed62ae0aa2c5f429eab.jpg



    b7932272b135c9715d127b0047620694.jpg


    به اندازه فندق از این مواد برداشته و داخل خمیر قرار می دیم.
    نکته : درصورتیکه مغزی به اندازه کافی سفت نیست و نمی شه گردش کرد می تونید کمی در یخچال قرار بدین تا سفت بشه.

    d7a12b15106bc7d5552713362e89cbb3.jpg


    سپس شیرینی رو به شکل زیر اونو می بندیم .

    41e97740443b1b84bb45f26998599636.jpg



    ba0e3486c07595687ca4f987d1dbcb91.jpg



    59e0880f1c84e71259d915b9a03cf125.jpg



    18ea33fc4970bd2435a7938e2da9b11b.jpg


    یه مقدار از خمیرمون رو با رنگ نارنجی یا قرمز یا رنگ مورد نظر خودتون ،رنگ کرده و بعد قالب می زنیم .
    سپس گل مورد نظر رو روی شیرینی مون قرار می دیم .

    930d5fe7b0f35a034b718f28106b6854.jpg



    c4ae1e9ca8edd096c182b22691de4d3c.jpg


    بعد روش مروارید نقره ای می ذاریم.
    نکته : بجای مروارید می تونید از رویال آیسینگ هم استفاده کنید (البته بعد از پخت ) .

    d16262d80a4ae7d04b41d1539184cce6.jpg


    اگه از مكروفر استفاده مي كنيد : ابتدا با دستور کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد دستگاه رو گرم کنید ،بعد دوباره کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد و زمان 15 دقيقه .سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
    اگه از فر استفاده مي كنيد : فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه


    نکته : مدت زمان پخت شیرینی به فر شما بستگی داره ،پس هروقت زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی شیرینی آماده هست .

    bc9838c13753020db2e550024b2c6b93.jpg