این شیرینی های کوچک بسیار مناسب برای پذیرایی در روزهای عید می باشند. مواد لازم: آرد 90-100 گرم کره 50 گرم پودر قند 30 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد نمک یک پنس وانیل نصف ق م رنگ خوراکی مقداری ( یک پیمانه آرد = 125 گرم ) ( یک پیمانه پودر قند = 125 گرم ) مواد لازم برای مغزی شیرینی : کره 50 گرم شکلات تخته ای قهوه ای 100 گرم گردو 50 گرم طرز تهیه : آرد - نمک - وانیل رو با هم مخلوط کرده و کره رو که بصورت مکعب های کوچکی برش زدیم با نوک انگشت با آرد مخلوط می کنیم تا کاملا جذب آرد بشه . بعد زرده و پودر قند رو می افزاییم . خمیر شیرینی رو مخلوط می کنیم، اگه شل بود یه مقدار دیگه آرد به اون اضافه می کنیم ( اگه خمیر باز هم شل بود دیگه آرد اضافه نکنید و خمیر رو در یخچال استراحت بدین ) . نکته خیلی مهم : این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه . سپس خمیر شیرینی رو با وردنه باز کرده و با قالب گرد به قطر حدود 5 سانت اونو قالب می زنیم . برای مغزی این شیرینی ؛ ابتدا شکلات و کره رو روی حرارت کم قرار می دیم و به آرامی هم می زنیم تا شکلات و کره آب بشه. بعد گردوی خرد شده ریخته و مخلوط می کنیم . ( مقدار گردو رو با توجه به ذائقه خودتون می تونید کمتر یا بیشتر کنید ) به اندازه فندق از این مواد برداشته و داخل خمیر قرار می دیم. نکته : درصورتیکه مغزی به اندازه کافی سفت نیست و نمی شه گردش کرد می تونید کمی در یخچال قرار بدین تا سفت بشه. سپس شیرینی رو به شکل زیر اونو می بندیم . یه مقدار از خمیرمون رو با رنگ نارنجی یا قرمز یا رنگ مورد نظر خودتون ،رنگ کرده و بعد قالب می زنیم . سپس گل مورد نظر رو روی شیرینی مون قرار می دیم . بعد روش مروارید نقره ای می ذاریم. نکته : بجای مروارید می تونید از رویال آیسینگ هم استفاده کنید (البته بعد از پخت ) . اگه از مكروفر استفاده مي كنيد : ابتدا با دستور کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد دستگاه رو گرم کنید ،بعد دوباره کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد و زمان 15 دقيقه .سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید . اگه از فر استفاده مي كنيد : فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه نکته : مدت زمان پخت شیرینی به فر شما بستگی داره ،پس هروقت زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی شیرینی آماده هست .