با این باقلواهای شکلاتی عیدتان را شیرین تر کنید. مواد لازم : رشته پاکستانی 1 بسته شکلات تخته ای قهوه ای 100 گرم کره 100 گرم خلال بادام 50 گرم پودر پسته جهت تزیین طرز تهیه : ابتدا کره رو روی حرارت قرار می دیم تا ذوب بشه . رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده . نکته : بهتره رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه 8-7 میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه خط کش بذارید و اندازه بگیرید منظورم اینه که کاملا خرد بشن . بعد خلال بادام رو کمی خرد کرده و به رشته ها اضافه می کنیم . نکته : می توانید از گردوی نگینی شده هم استفاده کنید . شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم . خوب مخلوط می کنیم . بعد داخل کپسول می ریزیم . نکته : می توانید داخل جعبه باقلوا هم درست کرده و بعد برش بزنید . آخر سر روی هر کدوم کمی پودر پسته می ریزیم . این باقلوا رو تا یک هفته در یخچال می توانید نگهدارید .