باقلوا شکلاتی، شیرینی مناسب عید فطر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    3113faf71dd08a46e332d75fb17e789f.jpg


    با این باقلواهای شکلاتی عیدتان را شیرین تر کنید.
    مواد لازم :

    رشته پاکستانی 1 بسته
    شکلات تخته ای قهوه ای 100 گرم
    کره 100 گرم
    خلال بادام 50 گرم
    پودر پسته جهت تزیین

    طرز تهیه :
    ابتدا کره رو روی حرارت قرار می دیم تا ذوب بشه .

    15514291464b49fc2f59f432326b6bd9.jpg


    رشته پاکستانی رو کاملا خرد کرده و در ماهیتابه بریزید و تفت بدین تا رنگ اون کمی برگرده .
    نکته :
    بهتره رشته خوب خرد بشه . تقریبا به اندازه 8-7 میلیمتر . لزومی نداره دونه دونه خط کش بذارید و اندازه بگیرید منظورم اینه که کاملا خرد بشن .

    15b6ab44f5dadd6c409346b755b6cf20.jpg



    4903cc32cfc5ca8e2803439d59998bf9.jpg


    بعد خلال بادام رو کمی خرد کرده و به رشته ها اضافه می کنیم .
    نکته :
    می توانید از گردوی نگینی شده هم استفاده کنید .

    65738b2630a883d3489d964a12c56190.jpg



    0f5932abd49baaa2d7524dd88f894d28.jpg


    شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم .

    9e206250d7b632484eca29871be4c103.jpg



    c8f1e5a1e7c66d6b8264d9a48b74ac22.jpg


    خوب مخلوط می کنیم .

    933e3f9d2dd762867e4ff35352b1345f.jpg


    بعد داخل کپسول می ریزیم .
    نکته :
    می توانید داخل جعبه باقلوا هم درست کرده و بعد برش بزنید .

    7532ae2cbc7907180f856a98e5c34f50.jpg


    آخر سر روی هر کدوم کمی پودر پسته می ریزیم .
    این باقلوا رو تا یک هفته در یخچال می توانید نگهدارید .

    3113faf71dd08a46e332d75fb17e789f.jpg