شیرینی اسکار، شیرینی خوش طعم برای عید فطر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    fc0fc3b23796cc5cb2bdb1d4eb7dd4d0.jpg


    با این شیرینی در عید فطر کام تان را شیرین تر کنید.
    شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف هست و می تونید از اون به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید . امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید .

    مواد لازم :

    کره 100 گرم
    پودر قند 50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست)
    هل ساییده نصف ق م
    وانیل نصف ق م
    آرد 175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد)
    گردوی ریز نگینی شده 150 گرم
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    سفیده تخم مرغ 1 عدد


    fd5dc687dcd28de274c46eacc4a939c3.jpg


    طرز تهیه :
    کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .

    b98fb6bc8f7f638e3cba1b5bde82ab22.jpg


    وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور همین تصویری هست که می بینید .

    b482f5250e5e38075ac406b19c9c4582.jpg


    بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .

    7768aa3074fe00df8484564d6bf45cc6.jpg


    بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .

    742a4375471fc3abd42a9686a1cfa0d9.jpg



    618f05b1c579613d04570c83af50c5c2.jpg


    از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .

    b7a373ff71772635ccd9abfa67b89ccc.jpg


    دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
    نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
    نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .

    fcda9bbc9a8377c00eb7387bd82bf808.jpg


    بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .

    e3c32c2519506c508ba69d586978dbea.jpg



    38d29ca7bbe192f9be1c7ef717595ad4.jpg


    می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .

    d7ec651e0a026a2ad696139c71680b3b.jpg



    f8960dbdaa2ff5a2fb91fba83a6fbbe7.jpg



    53c55ac61b671008a708e0f656e17248.jpg


    حدودا 35 - 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .

    312ece3369c6cc7a1472f6edfd528748.jpg


    از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
    نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .

    581a97ceb9653b2b07a568f3728a178a.jpg


    نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
    برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
    با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .

    fc0fc3b23796cc5cb2bdb1d4eb7dd4d0.jpg