شیرینی آلمانی برای عید فطر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    4fa58ca80523c255d5a5c04016716c3a.jpg


    با این شیرینی خوش طعم در عید فطر از میهمانان تان پذیرایی کنید.

    مواد لازم :

    آرد 600 گرم
    روغن قنادی 300 گرم
    پودر قند 150 گرم + 2 قاشق سوپ خوری
    تخم مرغ 2 عدد
    مارمالاد توت فرنگی به میزان لازم
    شیر 30 میلی لیتر
    آب ½ لیوان
    زعفران ½ قاشق چای خوری
    وانیل ½ قاشق چای خوری
    شکلات + خلال پسته + کنجد برای تزیین

    این شیرینی بسیار کم شیرین و مناسب برای عید فطر می باشد.
    طرز تهیه :
    زعفرون و 2 قاشق سوپ خوری پودر قند رو ترکیب کنید. آب رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد.



    39b001f3fb778d4e106eaba2e60bb281.jpg


    روغن رو همراه با پودر قند داخل یه ظرف بزرگ بریزید.



    494e1ba07a0c2af8e8c0b5239ef3a4a5.jpg


    خوب با همزن برقی بزنید تا مثل تصویر پایین بشه.
    نکته : روغن رو چند ساعت قبل از استفاده در دمای معمولی قرار بدید!



    7e30f1fdb40f40136ca6fb182a1dda6b.jpg


    شربت رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.



    8857a82db055be9468da1ed88c8d360e.jpg


    تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
    نکته : از این جا به بعد دیگه به همزن برقی نیازی نیست.



    acd9f33b40074a6437143d9b6e0adf2f.jpg


    شیر و وانیل رو اضافه کنید. و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.

    a82b4021f198e2fa8231f21cfee28ac5.jpg


    اگر 600 گرم آرد رو اضافه کردید و هنوز خمیر به دستتون میچسبید یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر پایین بدست بیاد.
    نکته: بین 600 تا 650 گرم به آرد نیاز هست.



    c0af4ab2424b0fe13777199299f23fe1.jpg


    میز کارتون رو کمی نم دار کنید و یه پلاستیک تمیز رو روش پهن کنید. کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید.
    نکته خیلی مهم: هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.



    6064cf21e51328c15beb7eb96a93b7a4.jpg


    داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید.
    نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عید فطر جفت جفت هستند.



    5ff11996327b3d73486c4b91c6c14daa.jpg


    شیرینی ها رو به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد توی فر قرار بدید تا فقط یه مقدار شیرینی ها تغییر رنگ بدند.
    حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید.

    af729aa187288d84066fd671fffd1f58.jpg


    روی شیرینی ها رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.

    b684f750387dba0135571f117b84d199.jpg


    این هم شیرینی های عید فطر تزئین شده.