شكلات خرمـــایی؛ شیرینی بعد از افطار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    1cd464b16ad02bbe3fc22fd905e72aa7.jpg




    خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

    مواد لازم :


    خرمای بدون‌ هسته یك پیمانه
    بیسكویت مادر یك بسته
    گردو و پودر نارگیل از هر کدام یك پیمانه
    گلاب سه قاشق غذاخوری
    شكلات شیری (تخته‌ای سفید) 50 گرم

    طرز تهیه :

    خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تخته‌ای سفید را رنده‌كرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

    نكته :

    1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از كنجد استفاده كنید.

    2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.