طرز تهیه ی تارتلت گردو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    6b81d093666523e6e157164561fd35e3.jpg
    مواد اولیه :

    آرد يك و نيم پيمانه
    پودر شكر نصف پيمانه
    كره 120 گرم
    تخم مرغ يك عدد
    نمك

    نصف قاشق چايخوري
    وانيل

    يك قاشق چايخوری

    مواد لازم مياني:

    پودر گردو 200 گرم
    پودر فندق 70 گرم
    خامه دو قاشق غذاخوري
    تخم‌مرغ يك عدد
    وانيل يك قاشق چايخوري
    عسل پنج قاشق غذاخوري
    پودر شكر 100 گرم

    طرز تهيه خمير:
    كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط مي‌كنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد مي‌دهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه مي‌كنيم تا خمير يك‌دست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار مي‌دهيم.

    طرز تهيه مواد مياني:
    تخم‌مرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را مي‌زنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه مي‌كنيم.
    خمير را با وردنه باز كرده و درون قالب‌هاي تارتلت قرار مي‌دهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد مي‌كنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار مي‌دهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 10 دقيقه قرار مي‌دهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برمي‌داريم و مواد مياني را درون آن مي‌ريزيم و دوباره در فر به مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال مي‌‌كنيم.