مواد اولیه : آرد يك و نيم پيمانه پودر شكر نصف پيمانه كره 120 گرم تخم مرغ يك عدد نمك نصف قاشق چايخوري وانيل يك قاشق چايخوری مواد لازم مياني: پودر گردو 200 گرم پودر فندق 70 گرم خامه دو قاشق غذاخوري تخممرغ يك عدد وانيل يك قاشق چايخوري عسل پنج قاشق غذاخوري پودر شكر 100 گرم طرز تهيه خمير: كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط ميكنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد ميدهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه ميكنيم تا خمير يكدست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار ميدهيم. طرز تهيه مواد مياني: تخممرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را ميزنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه ميكنيم. خمير را با وردنه باز كرده و درون قالبهاي تارتلت قرار ميدهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد ميكنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار ميدهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار ميدهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برميداريم و مواد مياني را درون آن ميريزيم و دوباره در فر به مدت 20 دقيقه ميگذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال ميكنيم.