طرز تهیه کیک چای سبز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    81ad6b280d6dbd977b6ed3b7e69cfd98.jpg
    این کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد استفاده قرار بدهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک چای سبز آشنا می شوید.

    مواد لازم :

    آرد سفید ۲ و ۴/۳ پیمانه
    کره نرم شده ۱ پیمانه
    شکر دانه ریز ۲ پیمانه سرخالی
    تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
    پودر چای سبز ۳ قاشق غذاخوری
    وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
    شیر ۱ پیمانه
    بکینگ پودر ۲ و ۲/۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک چای سبز :
    مرحله ۱ – کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    مرحله ۲ – آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در ۳ مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.

    1c0bdeadf9b78e680792bc167a3fff93.jpg

    مرحله ۳ – مخلوط آماده شده را در قالب ۲۰ سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود.

    4d82d32d811dd346eff6b389819050d6.jpg


    نکات :
    در صورتیکه پودر چای سبز بصورت آماده در دسترس نمی باشد،چای سبز را آسیاب کرده و ۲ تا ۳ بار از الک ریز رد کنید تا پودر نرمی حاصل شود.