مواد لازم : کرم تارتار ۲ قاشق مرباخوری آرد دو و سه چهارم پیمانه جوش شیرین یک قاشق مرباخوری شکر یک و نیم پیمانه کره نرم ۲۲۶ گرم تخم مرغ ۲عدد دارچین ۲ قاشق مرباخوری شکر نصف پیمانه طرز تهیه کلوچه دارچینی: آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید. کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید. در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید. کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.