طرز تهیه شکلات کاراملی مخصوص نوروز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    b1ca28040dcfce0271bb7211e17601d7.jpg
    این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است .

    مواد لازم :
    کیک ( می تونید خودتون درست کنید یا از کیکهای آماده ای که در سوپرها هستند استفاده کنید )
    شکلات تخته ای ترجیحا قهوه ای ( شیری )
    دلی کارامل

    طرز تهیه :
    ابتدا کیک رو ورقه ای برش می دیم ( تقریبا 4 میلیمتر ) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمون یکی باشه ، برش می دیم ( من از در بطری استفاده کردم ) .

    مشاهده پیوست 5852526e9579cda5733101156747ce05.jpg

    61ed4178ef3d787f8565336507b327e1.jpg
    شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل قالب مورد نظر می ریزیم .

    aa9a890e23965d2f09e7ffeef1a276c2.jpg

    مشاهده پیوست 35dc7deea0a225e97c33abcaaa4d3d84.jpg

    بعد قالب رو روی یه کاغذ روغنی بر می گردونیم تا شکلاهای اضافی بریزه و فقط یه لایه ای از شکلات ، جداره قالب رو بپوشونه .
    قالب رو بمدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار بدین .

    نکته : این شکلاتهای رو از کاغذ روغنی جمع کرده و مجددا می تونید مصرف کنید .

    این دلی کارمله .

    مشاهده پیوست abcf44439f147b787c280607b51771c7.jpg
    45f4cbedb2f7c919d9054f18ace59c90.jpg
    دلی کارامل رو داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات می ریزیم .

    adc2ca1939068d4da4b52daac3f0d87d.jpg

    152ebac761afdeb5c153b690ec363fb7.jpg
    دلی رو تا اندازه ای بریزید که تقریبا 4-3 میلیمتر پایینر از سطح قالب باشه چون قراره روش کیک بذاریم .

    424f4a9319a22fa7a9d79dc590d8aace.jpg
    در آخر برشهای کیکمون رو روش می ذاریم و قالب رو بمدت 20 دقیقه به فریزر هدایت می کنیم .

    542ed6013704e4ad92c2e567614e9a1d.jpg
    بعد از اینکه قالب رو از فریزر در آوردید ، شکلاتها رو ازش جدا کنید و نذارید وقفه بیفته .
    می تونید کمی از دلی کارامل رو داخل حفره شکلات بریزید البته در اینصورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد .
    این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است .