با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد . مواد لازم : آرد برنج 400 گرم آرد ذرت 100 گرم روغن جامد 250 گرم تخم مرغ 2 عدد پودر قند 250 گرم پودر هل 1 ق م مهر کوچک ، تخم خرفه جهت تزیین طرز تهیه : ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا مثل تصویر پایین کاملا رنگ آن روشن بشه . سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید . در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد . خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک . نکته : درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره . نکته : درصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه . سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین . از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینید . سپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنید ( همانند تصاویر پایین ). می تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید . و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید . سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین . با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد .